TCL FRESH IN

Friss levegő befúvás

Speciális szabadalmaztatott kialakításának köszönhetően a berendezés képes akár 60 m3 friss levegőt bejuttatni a helyiségbe óránként, melyet a beállított üzem mód szerint hűt vagy fűt. A maximális komfortérzet eléréshez a kívánt hőfok akár 0,5 fokos közökkel is állítható.

Temp. Balancing

Miután a friss levegő beszívott a hőcserélőn keresztül, lehűl vagy felmelegszik, és ugyanazon a beltéri hőmérsékleten távozik, ±0,5°C-os precíziós szabályozással a kellemetlen hőmérséklet-ingadozás elkerülése érdekében.


4 irányú légterelés

A légterelő lamellák 4 irányú (függőleges és vízszintes) állítási lehetőségének köszönhetően a helyiség hűtése és a légbefúvás egyenletes a beltéri egység helyétől függetlenül, így a komfortérzet jelentősen megnő.


Lágy fuvallat

A berendezés légterelő lamelláin található
1.400 mikro méretű lyukon keresztül erőteljes légmozgás nélkül
képes a készülék lehűteni a helyiséget ezzel is kellemes környezetet teremtve.WIFI Control

Applikáción keresztül egy okostelefonnal a berendezés funkciói bárhonnan bármikor vezérelhetőek.Egészséges szűrő

Szennyezésgátló szűrők a levegő tisztaságáért A TCL AC-k különféle légszűrő megoldásokat kínálnak a beltéri környezet javítására azáltal, hogy csökkentik a helyiségben a baktériumok, részecskék, szagok és por szennyeződését, így kiváló felhasználói élményt biztosítanak a levegő tisztaságáról.


Filter Clean Reminder

A szűrőtisztítás automatikus emlékeztetője Emlékeztet arra, hogy mikor kell megtisztítani a szűrőt. Ez az emlékeztető megjelenik a TCL Air Conditioner kijelzőjén vagy a TCL HOME alkalmazásban.

TCL Fresh-in TAC-09CHSD/FAI

Teljesítmény adatok: Hűtőteljesítmény (kW) : 2.7 Fűtőteljesítmény (kW) : 2.9 Hűtési energiaosztály: A+++ Fűtési energiaosztály: A++ SEER : 8,5 SCOP : 4,6

330 200 Ft

TCL Fresh-in TAC-12CHSD/FAI

Teljesítmény adatok: Hűtőteljesítmény (kW) :  3.5 Fűtőteljesítmény (kW) : 3.9 Hűtési energiaosztály: A+++ Fűtési energiaosztály: A++ SEER : 8,5 SCOP : 4,6

355 600 Ft